25 March 2013

KAPSUL FIRMO RM60/120 BIJI






KAPSUL FIRMO DARI BEAUTYSHINE.  (MAL050112335T)









TAK DAPAT KAWAL SELERA MAKAN?????
SUKA MAKANAN DAN MINUMAN BERGULA????
SUSAH NAK CARI SAIZ PAKAIAN????
TERGOLONG DALAM OBESITI????

GUNAKAN KAPSUL FIRMO BEAUTYSHINE YG TELAH TERBUKTI KEBERKESANANYA... RAMAI TESTIMONI YANG SUDAH BERJAYA!!!!!!

Kapsul Firmo 120biji RM60/botol
-melancarkan peredaran darah
-melawaskan pembuangan air besar dan air kecil
-membantu mengurangkan berat badan
-bagus untuk maintain berat ideal, ambil 2biji je setiap hari


Kapsul firmo 120biji rm60 sahaja. dengan pengambilan 4biji sehari, anda akan berjaya menurunkan berat hingga ke tahap berat ideal.

Hubungi kami segera 019-9960624/0139069620 sekiranya berminat.


10 comments:

Anonymous said...

bolehkah ibu yg menyusukan anak mengambil pil ini?

Anonymous said...

salam, macam berminta jer.. tp macam mana cara makan FIRMO ni.. ada pantang larang x seperti ubat diet lain?

Faimah Idraki said...

nak tanya adakah produk beautyshine terutama kapsul diet firmo ni ada lulusan kementerian kesihatan ..saya cuma nk kepastian

Nor Hazlina said...

Knp susah sgt nak cari review produk firmo ni? Dah tutup kedai ke?

z4l kole said...

Hazlina..senang ja nk cari firmo ni..kat pasaraya mydin comform ada.hrga dlm rm29 klu x sikap..firmo diet fiber pun ada...bli kat mydin jimat..

z4l kole said...

Hazlina..senang ja nk cari firmo ni..kat pasaraya mydin comform ada.hrga dlm rm29 klu x sikap..firmo diet fiber pun ada...bli kat mydin jimat..

Adma Amira said...

mcm mna na mkn firmo ni..kena ambil waktu mna..sblm mkn or selepas mkn..

Adma Amira said...
This comment has been removed by the author.
Adma Amira said...

mcm mna na mkn firmo ni..kena ambil waktu mna..sblm mkn or selepas mkn..

Fira Hazlina said...

Boleh tahu yang dh pernah ambil FIRMO.. bagaimana keberkesanannya ok tak...